flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо переїзду суддів та працівників апарату в нове приміщення суду по вул. Героїв Небесної Сотні, 8

14 грудня 2021, 15:03

 

МИ ПЕРЕЇЖДЖАЄМО НА НОВУ АДРЕСУ!

 

У зв’язку з переїздом суддів та працівників апарату суду з приміщення по вул. Київський шлях, 72 до приміщення по вул. Героїв Небесної Сотні, 8 (розміщення на карті приміщення),  суд по вул. Київський шлях, 72 тимчасово з 16 грудня 2021 року до 15 січня 2022 року, працюватиме в обмеженому режимі.

Звертаємо увагу громадян, можлива зміна часу та місця проведення запланованих раніше судових засідань (суддів – Вознюка С.М., Левченка А.В., Ткаченка Д.В., Кабанячого Ю.В., Яковлєвої Л.В., Муранової-Лесів І.В.).

Розгляд справ, що підлягають негайному вирішенню кримінальних проваджень, де особи утримуються під вартою та  клопотань (скарг, заяв) пов’язаних з діяльністю слідчих суддів, буде здійснюватись у встановленому порядку із використанням залів судових засідань в приміщенні по вул. Героїв Небесної Сотні, 10 в м. Бориспіль.

На цей період, можливе обмеження реєстрації вхідної кореспонденції в Автоматичній системі документообігу суду, прийом громадян канцеляріями та керівництвом суду.

Також в приміщенні по вул. Київський шлях, 72 в м. Бориспіль, тимчасово, на час переїзду, припиняється проведення  засідань в режимі відеоконференції за дорученням інших судів.

Про повне відновлення діяльності суду за адресою по вул. Героїв Небесної Сотні, 8 буде повідомлено додатково.

Ми прагнемо збільшити можливості доступу громадянам до правосуддя та за рахунок збільшення площі будівлі суду вдосконалити свою діяльність та обслуговування населення  м. Бориспіль та Бориспільського району, а також відвідувачів суду.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

За повідомленням керівництва суду, суддів та працівників суду.