flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду взяв участь у робочій зустрічі з начальником Бориспільського ВП ГУНП в Київській

25 лютого 2020, 17:13

 

25 лютого 2020 року голова Бориспільського міськрайонного суду Київської області Сергій Вознюк взяв участь в робочій зустрічі із начальником Бориспільського ВП ГУНП в Київській області підполковником поліції Тарасом Кравчуком.

Під час зустрічі було обговорено питання налагодження співпраці щодо спільної взаємодії з метою недопущення затягування розгляду справ про адміністративні правопорушення, зокрема за ст. 130 КУпАП та їх закриття, за ст. 21, 22, ч.1,7 ст. 247 КУпАП.

Крім того, було заслухано інформацію начальника Бориспільського ВП ГУНП в Київській області підполковника поліції Кравчука Т.І., щодо направлення постанов винесених Бориспільським міськрайонним судом Київської області у справах про адміністративне правопорушення передбачені ст. 130 КУпАП , оформлених працівниками Бориспільського ВП у разі прийняття рішення про закриття провадження за ст. 21, 22, ч.1,7 ст. 247 КУпАП до набрання ними законної сили та спільної взаємодії та співпраці з метою недопущення затягування розгляду справ про адміністративні правопорушення.

В результаті зустрічі було прийнято рішення здійснювати направлення постанов Бориспільського міськрайонного суду Київської області до Бориспільського ВП ГУНП в Київській області у термін згідно чинного законодавства.