flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засідання сесії Бориспільської міської ради Київської області, яка відбулася 09 липня 2013 року

09 липня 2013, 14:04

Засідання сесії Бориспільської міської ради Київської області 09.07.2013 року.

На засіданні чергової сесії депутатів Бориспільської міської ради Київської області, що проводилась 09.07.2013 року в приміщенні міської ради, обговорювалось питання відносно рішення слідчого судді, згідно якого громадянину Азербайджанської національності визначено розмір застави за вчинення ним кримінального правопорушення, пов’язаного із застосуванням насильства щодо лікаря Бориспільської ЦРЛ, внаслідок чого останньому спричинено тяжкі тілесні ушкодження.

В обговоренні прийняли участь депутати міської ради, перший заступник начальника Бориспільського МВ ГУ МВС України, Бориспільський міжрайонний прокурор Київської області та голова Бориспільського міськрайонного суду Київської області. Були також присутні засоби масової інформації.

У зв’язку з резонансністю даної події від депутатів ради надходили запитання щодо правильності кваліфікації дій підозрюваного, проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні, розшуку підозрюваного, законності винесення слідчим суддею ухвали про застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу з визначенням розміру застави, відповідності діючому законодавству дій посадових осіб та слідчого судді. На всі поставлені запитання з боку виступаючих були надані мотивовані відповіді.

З цього приводу, слід зазначити, що Бориспільський міськрайонний суд Київської області й надалі відкритий для громадськості та органів місцевого самоврядування, а також висвітлює свою діяльність на інтернет сайті суду: http://bpm.ko.court.gov.ua

Крім того, суд запрошує засоби масової інформації до співпраці з приводу висвітлення діяльності суду серед населення Бориспільського району та м. Борисполя, розгляду кримінальних, цивільних та адміністративних справ, що викликають підвищений інтерес громадськості та суспільства.