flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стаття в засобах масової інформації щодо умов роботи Бориспільського міськрайонного суду Київської області

09 липня 2013, 15:48

В газеті "Судовий вісник" № 6 (86) 27 червня 2013 року опубліковано статтю "Аеросуд. Судді Бориспільського суду розглядають унікальні "авіаційні" справи, але працювати доводиться в умовах високого навантаження".

В даній статті  зазначено, що суд було утворено у 2004 році на базі двох інших судів - Бориспільського міського суду, що розташовувався по вул. Київський шлях,72 та Бориспільського районного суду, розміщеного у будинку за адресою вул. Радянська,10. З об"єднанням судів зявилися і нові проблеми. Приміщення суду за адресою по вул. Київський шлях,72 знаходиться у арендованій будівлі Бориспільської міської ради, а друге приміщення суду за адресою по вул. Радянська,10 - у характерному сільському будиночку (приміщення використовується ще з 40-х років минулого сторіччя).

Основною проблемою суду є обмежена площа приміщень, що зумовлює складність здійснення правосуддя в таких умовах, незручність для відвідувачів та самих працівників суду.

Також до суду постійно прикута увага, оскільки суддями розглядаються справи, які мають резонанс у суспільстві, справи про порушення митних правил та справи міжнародного характеру.