flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду Череповської Русалки Миколаївни

23 січня 2018, 15:06

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

________________________________________________________________________

08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72, телефон/факс 6-11-61

inbox@bрm.ko.court.gov.ua

 

Повідомлення про засідання

Провадження № 2/359/1641/2017

Справа № 359/3517/17

 

Відповідачу – Череповській Русалки Миколаївни   

адреса зазначена в позові  - Київська область, м. Бориспіль, вул. провулок Л. Курбаса б.2-в

адреса реєстрації -  вул. Леніна  (Івана Богуна) 93, с. Грейгове, Вітовський р-н., Миколаївська обл., 57223

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації  «Київоблгаз»  до Череповської Русалки Миколаївни про стягнення завданих збитків за самовільне підключення до системи газопостачання.

   

Повідомляємо,що розгляд справи відкладено на 31 січня 2018 року на 16.30 годин, в приміщенні Бориспільського міськрайонного суду Київської області за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, буд.72 (будівля виконкому Бориспільської міської ради) другий поверх, каб. № 10.

 

Вам необхідно з’явитись до суду (забезпечити участь представника) в призначений час, сторонам при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт), позивачу оригінали долучених до позовної заяви документи, відповідачу довідку про присвоєння  ідентифікаційного номеру.

 

Звертаємо увагу, що у разі повторної неявки відповідача, від якого не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності (ст. 280 ЦПК),  суд  ухвалює  заочне рішення  на  підставі  наявних  у  справі доказів.

Одночасно відповідачу роз’яснюється наступне.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

 

Суддя Бориспільського

міськрайонного суду                                                                               І. В. Муранова-Лесів