flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області взяв участь в засіданні групи розробників тренінгів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді щодо розгляду окремих категорій цивільних справ

30 січня 2018, 10:49

26 січня 2018 року в місті Києві, в Національній школі суддів України відбулося засідання групи розробників тренінгів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді щодо розгляду окремих категорій цивільних справ, в якому прийняв участь суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області Чирка Станіслав Станіславович.

На засіданні було обговорено з розробниками актуальні питання підготовки модельних судових справ. Цей матеріал курсів для підготовки майбутніх суддів має бути особливо якісним, адже буде використаний у процесі проведення контролю успішності виконання слухачами Програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

У ході цього засідання було обговорено зміни, які необхідно внести до змісту тренінгів у зв’язку із набуттям чинності нової редакції Цивільного процесуального кодексу України.