flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо проведення відеоконференції

03 березня 2018, 10:00

Бориспільський  міськрайонний суд Київської області з метою належної організації роботи в частині проведення судових засідань в режимі відеоконференції звертається до Вас з наступним.

Нормами процесуального законодавства передбачено право суду за власною ініціативою або за клопотанням сторін чи іншого учасника судового процесу постановити ухвалу про участь особи у судовому засіданні у режимі відеоконференції негайно надсилається до суду ( електронною поштою, поштою), який зобов’язується  організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Зазначаємо, що забезпечення відеоконференції здійснюється за наявності завчасного бронювання майданчику ВКЗ за допомогою web – програми «Бронювання систем відеоконференцзв'язку» . Бронювання здійснюється на майданчик «Зал №1» та, з метою недопущення одночасного призначення декількох справ, заздалегідь узгоджувати з відповідальними особами Бориспільського міськрайонного суду Київської області дату та час судового засідання.

При бронюванні майданчику для проведення відеоконференції просимо врахувати режим роботи суду, згідно Правил внутрішнього розпорядку :

       Понеділок – четвер з 08.30 до 17.30

       П’ятниця з 08.00 до 15.45

       Обідня перерва з 13.00 до 13.45    .

Напередодні святкових днів, що визначені ст. 73 КЗпП України, тривалість роботи працівників скорочується на одну годину.

Ухвали судів, якими  Бориспільському міськрайонному суду Київської області доручено організувати дистанційне судове засідання, призначені на неробочий час (включаючи обідню перерву), а також без попереднього бронювання майданчика з використанням web – програми «Бронювання систем відеоконференцзв'язку», будуть залишатися без виконання.

Відповідальними особами за проведення відеоконференцій в Бориспільському  міськрайонному суді Київської області є головні спеціалісти із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації – Поліщук Катерина Володимирівна та Онішко Ірина Вікторівна, з якими можна зв’язатися за тел. (04595) 6-76-41.