flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бориспільський суд Київської області підвів підсумки роботи за 2017 рік

05 березня 2018, 11:48

03 березня 2018 року у Бориспільському міськрайонному суді Київської області підведені підсумки роботи суду за 2017 рік.

Голова суду Вознюк С.М. детально розповів про кількісні та якісні показники роботи кожного судді протягом 2017 року.

Звернув увагу на справи та провадження, які перебувають на розгляді суду понад 6, 9 та 12 місяців. Закликав суддів вжити всіх можливих заходів для якнайшвидшого вирішення зазначених справ, незважаючи на велике навантаження, враховуючи, що в суді 6 вакантних посад суддів.

Повідомив також про кількість та характер звернень громадян, запитів про надавання публічної інформації, які надійшли до суду протягом звітного періоду, а також скарг стосовно дій суддів Бориспільського міськрайонного суду Київської області.

Голова суду також зупинився на загальних питаннях роботи суду, зокрема: кількості судових засідань з використанням режиму відеоконференцзв’язку, кількості викликів осіб до суду з використанням sms-повідомлень, своєчасності направлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Керівник апарату суду Семешко Т.І. повідомила про стан роботи апарату суду, стан трудової дисципліни, про заходи, які вживалися протягом року для досягнення належного рівня організації роботи та матеріального забезпечення суду.

За результатами підведення підсумків роботи розроблений план заходів щодо покращення стану здійснення судочинства, підвищення ефективності організації та діяльності суду на 2018 рік.