flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення позивачу Шимчук Ользі Олександрівні

06 березня 2018, 09:06

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

вул. Героїв Небесної Сотні, 10, м. Бориспіль, 08300 тел./факс (04595) 5-23-85

E-mail: inbox@bpm.ko.court.gov.ua

Справа №359/346/18 від 06.03.2018 р.

    Позивачу: Шимчук Ольга Олександрівна

                                                                                                    вул. Пушкінська, буд.21 кв.6

                                                                                                    м. Ялта, АР Крим

                                                                                                    98600

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа (провадження №2/359/1098/2018, справа №359/346/18) за позовом Шимчук Ольги Олександрівни до Дубровської Ольги Іванівни про звернення стягнення на предмет застави.

За змістом п.1 ч.1 ст.3 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» тимчасово окупованою територією визначається, зокрема сухопутна територія Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, внутрішні води України цих територій.

У відповідності до вимог ст. Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться в районі проведення антитерористичної операції, суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії. З опублікуванням такого оголошення учасник справи вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

У зв’язку з цим, повідомляємо, що ухвалою Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 31 січня 2018 року позовну заяву Шимчук О.О. залишено без руху та надано строк для усунення допущених недоліків.

Відповідно до положення Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» з опублікуванням даного оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України Шимчук О.О. вважається повідомленою про залишення пред’явленого нею позову без руху.

Ознайомитись з вказаною ухвалою Шимчук О.О. має можливість за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/71930297.

Суддя  Бориспільського міськрайонного суду                                             В.В. Журавський