flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження відносно особи К, яка обвинувачується у замаху на вбивство

12 квітня 2018, 09:51

28.12.2017 року до Бориспільського міськрайоннго суду Київської області надійшов обвинувальний акт відносно особи К за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 6, 11, 12 ч.2 ст. 115 КК України.     

22.12.2017 року вказаний обвинувальний акт затверджений прокурором відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України радником юстиції Приходько В.В. та старшим слідчим в особливо важливих справах першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України радником юстиції Котельніковим І.І.

Особа К обвинувачується в учиненні замаху на умисне вбивство.

Вказане кримінальне провадження перебуває в провадженні головуючого судді Борця Є.О., та визначено колегію в складі суддів: Журавського В.В. та Муранової-Лесів І.В.

11.04.2018 року дане кримінальне провадження було зняте з розгляду, у зв’язку з неповним складом суду, суддя Муранова-Лесів І.В. перебуває на лікарняному. Про наступну дату буде повідомлено пізніше.

До набрання вироком законної сили особа вважається невинуватою у скоєнні злочину.

Оскільки розгляд даного кримінального провадження становить значний суспільний інтерес, просимо представників засобів масової інформації завчасно повідомляти прес-службу суду про бажання взяти участь у судовому засіданні за тел. (04595) 6-76-41, контактні особи – Поліщук Катерина та Онішко Ірина.

Звертаємо увагу, що присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації.

У випадку проведення в залі судових засідань фото- і кінозйомки, теле-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо/телебаченню, пропонуємо заздалегідь подати клопотання.