flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Набрав законної сили вирок, відносно особи З., який обвинувачувався у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками

03 травня 2018, 15:25

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебував обвинувальний акт відносно особи З. , який обвинувачувався у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, тобто у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України.

1 березня 2018 року суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області було винесено вирок, яким особу З. визнав винним у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі терміном на 2 (два) роки.

Звільнив на підставі ст. 75 КК України засудженого З. від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі, з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном в 1 (один) рік, з покладенням на нього, відповідно до ч. 1 ст. 76 КК України обов'язків: періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи чи навчання.

Вирок набрав законної сили 03.04.2018 року.