flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про проведення громадської експертизи ГО "Захист земель Київщини" за участю ГО "Громадська підтримка"

06 вересня 2013, 15:55

Бориспільський міськрайонний суд Київської області повідомляє, що у період з 10 вересня 2013 року по 20 вересня 2013 року на території Бориспільського району Київської області  Київською обласною громадською організацією «Захист земель Київщини» разом з Київською правозахисною громадською організацією «Громадська підтримка» буде проводитися громадська експертиза діяльності органів державної влади в тому числі і Бориспільського міськрайонного суду.

Предметом проведення громадської експертизи є встановлення ефективності роботи органів державної влади в тому числі і Бориспільського  міськрайонного суду, який на думку членів організації недостатньо ефективно виконує свої обов»язки в частині винесення рішень суду.

Метою проведення громадської експертизи є встановлення рівня довіри до Бориспільського міськрайонного суду Київської області та виявлення суддів, які порушують закон, на думку членів організації «Захист земель Київщини» , виносячи іменем України завідомо неправосудних рішень.

Про проведення громадської експертизи суд повідомив Бориспільського міжрайонного прокурора та начальника Бориспільського МВ ГУ МВС України для забезпечення дотримання правопорядку при проведенні даного заходу.

Паралельно в суді буде організовано опитування громадян-відвідувачів суду шляхом заповнення відповідної анкети. Опитування буде проводитися з метою визначення рівням довіри громадян до суду.

Оголошення здійснено з метою інформування громадськості Бориспільщини та залучення представників засобів масової інформації.