flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду Єрмоленко Максима Юрійовича

03 травня 2018, 09:52

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

____________________________________________________________

08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72, телефон/факс 6-11-61

inbox@bрm.ko.court.gov.ua

Провадження № 2/359/1208/2018

Справа № 359/821/18

           

Для повідомлення відповідача – Єрмоленко Максима Юрійовича

згідно позову проживає за адресою:

вул. В. Момота, 46, кв. 46, м. Бориспіль, 08301

 

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області знаходиться цивільна справа № 359/821/18 за позовом Майоренко Олексія Петровича до Бориспільської міської ради Київської області, Єрмоленко Максима Юрійовича про скасування рішення та права власності на земельну ділянку.

Ухвалою від 16 лютого 2018 року було прийнято позовну заяву, відкрито провадження у цивільній справі.

Повідомляємо, що розгляд підготовчого судового засідання відкладено  на 17 травня 2018 року на 08.10 годин, яке відбудеться в приміщенні Бориспільського міськрайонного суду Київської області, за адресою : 08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72 каб./зал 10.

Відповідачу необхідно з’явитись у судове засідання, при собі мати документ, що посвідчує особу (паспорт).

Крім того відповідач має право в приміщенні суду ознайомитись з матеріалами цивільної справи, а також  отримати копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та додані до неї документи.

Одночасно роз’яснюємо :

  • ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України Відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи;
  • ч. 3 ст. 131 Цивільного процесуального кодексу України, учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин;
  • п. 1 ч. 3 ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України, якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі : неявки в судове засідання учасника справи ( його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Одночасно відповідачу роз’яснюється наступне.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання повідомлення суду (копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї), відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.   

Суддя Бориспільського

міськрайонного суду

Київської області                                                                                                  Муранова-Лесів І.В.