flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду Липовецького Олександра Івановича

07 травня 2018, 11:50

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72, телефон/факс 6-11-61 inbox@bрm.ko.court.gov.ua

 

Повідомлення про засідання

 

Провадження № 2/359/943/2018

Справа № 359/9890/17

Відповідачу – Липовецькому Олександру Івановичу

пров. Шолохова, б. 11, кв. 3

м. Бориспіль

 

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Липовецька Надія Олександрівна до Липовецького Олександра Івановича, третя особа: Філія «Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» Боярське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Повідомляємо,що розгляд справи відбудеться о 09.30 годин 12 червня 2018 року, в приміщенні Бориспільського міськрайонного суду Київської області за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, буд.72 (будівля виконкому Бориспільської міської ради), каб. № 1.

Вам необхідно з’явитись до суду (забезпечити участь представника) в призначений час, сторонам при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт), позивачу оригінали долучених до позовної заяви документи, відповідачу довідку про присвоєння  ідентифікаційного номеру.

Звертаємо увагу, що у разі повторної неявки відповідача, від якого не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності (ст. 280 ЦПК),  суд  ухвалює  заочне рішення  на  підставі  наявних  у  справі доказів.

Одночасно відповідачу роз’яснюється наступне.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

 

Суддя Бориспільського  міськрайонного суду                          С.М. Вознюк    

Київської області