flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду Кривой Олексія Вікторовича

14 березня 2019, 14:55

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

____________________________________________________________

08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72, телефон/факс 6-11-61

inbox@bрm.ko.court.gov.ua

Провадження № 2/359/1126/2019

Справа № 359/10316/18

 

Для повідомлення відповідача – Кривой Олексія Вікторовича  

 

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області знаходиться цивільна справа № 359/10316/18 за позовом Крамарчук Ірини Євгенівни до Кривой Олексія Вікторовича про стягнення аліментів.

Повідомляємо, що розгляд справи відкладено  на 09 квітня 2019 року на 10.00 годин, яке відбудеться в приміщенні Бориспільського міськрайонного суду Київської області, за адресою : 08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72 каб./зал 10.

Відповідачу необхідно з’явитись у судове засідання, при собі мати документ, що посвідчує особу (паспорт).

Крім того відповідач має право в приміщенні суду ознайомитись з матеріалами цивільної справи, а також  отримати копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та додані до неї документи.

Одночасно роз’яснюємо :

  • ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України Відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи;
  • ч. 3 ст. 131 Цивільного процесуального кодексу України, учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин;
  • п. 1 ч. 3 ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України, якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі : неявки в судове засідання учасника справи ( його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Одночасно відповідачу роз’яснюється наступне.

Не пізніше п'ятнадцяти днів з дня отримання повідомлення суду (копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї), відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.   

Суддя Бориспільського

міськрайонного суду

Київської області                                                                                                  Муранова-Лесів І.В.