flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для відповідача Кірікова Андрія Сергійовича

03 червня 2019, 16:44

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

вул. Героїв Небесної Сотні, 10, м. Бориспіль, 08301 тел./факс (04595) 5-23-85

E-mail: inbox@bpm.ko.court.gov.ua

Справа №359/3349/19 від 17.04.2019 р.                          Відповідач

Кіріков Андрій Сергійович

                                                                                                                   вул. Енгельса, буд.106

                                                                                                                   м. Торез (Чистякове)

Донецька обл., 86600

                                                                                              

 

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа (провадження №2/359/1784/2019, справа №359/3349/19) за позовом Бердіної Валентини Сергіївни до Кірікова Андрія Сергійовича про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини.

 

У відповідності до вимог ст. Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться в районі проведення антитерористичної операції, суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії. З опублікуванням такого оголошення учасник справи вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України №1085-р від 07 листопада 2014 року «Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення» м. Торез (Чистякове) входить до переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження

У зв’язку з цим, повідомляємо, що ухвалою Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 16 квітня 2019 року відкрито провадження у цивільній справі за позовом Бердіної В.С. до Кірікова А.С. про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, а також визначено проводити розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження та призначено судове засідання по суті на 08 годину 30 хвилин                            02 липня 2019 року в приміщенні Бориспільського міськрайонного суду Київської області, за адресою: м Бориспіль, вул. Героїв Небесної Сотні, 10, каб. №6.

 

Відповідно до положення Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» з опублікуванням даного оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України                           Кіріков А.С. вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Ознайомитись з вказаною ухвалою Кіріков А.С. має можливість за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua.

 

Суддя

Бориспільського міськрайонного суду                                                                                          В.В. Журавський