flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду третій особі – Устюгову Сергію Васильовичу

23 грудня 2019, 14:18

 

 

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

____________________________________________________________

08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72, телефон/факс 6-11-61

inbox@bрm.ko.court.gov.ua

 

Провадження № 2/359/1211/2019

Справа № 359/303/19

20.12.2019 року

 

 

Для повідомлення третій особі – Устюгову С.В.

08301, Київська область, м. Бориспіль,вул. Академіка Френкеля, буд. 6, кв. 12

 

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до Піменової Елли Володимирівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Устюгов Сергій Васильович про звернення стягнення на предмет іпотеки, шляхом продажу предметів іпотеки на прилюдних торгах, у межах процедури виконавчого провадження та за зустрічним позовом Піменової Елли Володимирівни до АТ «Укрсоцбанк», третя особа: Устюгов Сергій Васильович про визнання недійсним іпотечного договору.

 

Повідомляємо, що розгляд підготовчого засідання відкладено на 10 січня 2020 року на 09.30годин, яке відбудеться в приміщенні суду за адресою : 08300, Київська область, м. Бориспіль, вул. Київський шлях 72 каб./зал № 10 ( приміщення Бориспільської міської ради, з тильної сторони, другий поверх).

 

Вам необхідно з’явитись у призначене судове засідання, при собі мати документ, що посвідчує особу  паспорт, або інші документи, що посвідчують особу відповідно до ст. 13  Закону України «Про Єдиний демографічний реєстр, посвідчують особу чи її спеціальний статус», представнику належним чином оформлені документи на представництво в суді.

 

Одночасно направляємо Вам копію зустрічної позовної заяви для відома та роз’яснюємо наступне, що третя особа має право подати суду пояснення щодо позову в п'ятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви, а щодо відзиву - протягом п’яти днів із дня його отримання, з підтвердженням направлення їх копій з додатками учасникам справи.

 

 

 

Суддя Бориспільського

міськрайонного суду                                                                                                                                                  Муранова-Лесів І.В.