flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закінчився розгляд кримінального провадження відносно Сєліванова Андрія Олександровича, щодо вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України

22 квітня 2014, 11:59

18.04.2014 року судом винесено вирок у вказаному кримінальному провадженні та відповідно до якого Сєліванова Андрія Олександровича визнано невинним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 307 КК України та виправдано його за ч.2 ст. 15 та ч. 3 ст. 307 КК України за відсутності в його діях складу злочину.

Сєліванова Андрія Олександровича визнано винним у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст. 309 КК України та призначено йому покарання у виді позбавлення волі строком на 3 (три) роки.

Звільнено на підставі ст. 75 КК України засудженого Сєліванова Андрія Олександровича від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі, з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном 2 (два)  роки, з покладенням на нього, відповідно до п.2-4 ч.1 ст.76 КК України, наступних обов’язків: не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання; періодично з’являтися для реєстрації в кримінально-виконавчу інспекцію.

Контроль за поведінкою Сєліванова Андрія Олександровича покладено на органи виконання покарань за місцем проживання засудженого.

Іспитовий строк Сєліванову Андрію Олександровичу рахувати з моменту проголошення вироку.   

До вступу вироку в законну силу міру запобіжного заходу Сєліванову Андрію Олександровичу залишити у виді застави, а після набрання вироком законної сили, - запобіжний захід скасувати.       

Вирок може бути оскаржений до апеляційного суду Київської області на протязі 30 днів з дня його проголошення через Бориспільський міськрайонний суд Київської області шляхом подачі апеляційної скарги.