flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Впроваджено додаткові протиепідемічні заходи у суді

08 листопада 2021, 17:13

Від 30 жовтня 2021 року, у Київській області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення Covid-19.

Наказом голови суду №44-од від 08.11.2021 р. було впроваджено додаткові протиепідемічні заходи у Бориспільському міськрайонному суді Київської області, а саме:

  1. Припинено особистий прийом громадян керівництвом суду.

 

  1. Працівникам територіального управління Служби судової охорони у Київській області здійснювати пропуск до будівель суду учасників судових процесів або їх представників, за наявності документа, що підтверджує особу, а також документів, які підтверджують наявність повноважень на участь у судовому засіданні відповідно до переліку призначених до засідання справ.

 

  1. Обмежено допуск до приміщень Бориспільського міськрайонного суду Київської області за адресами: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72 та вул. Героїв Небесної Сотні, 10 осіб, які не є учасниками судових процесів, крім тих, які мають намір подати документи через скриньку поштової кореспонденції, розміщену біля посту охорони в приміщенні суду.

 

  1. Обмежено тимчасово допуск в судові засідання сторонніх осіб та вільних слухачів.

 

  1. У разі допуску сторонніх осіб чи вільних слухачів з дозволу головуючого в судові засідання обов’язково дотримуватися санітарно-епідеміологічних норм, а саме знаходитися в захисній масці чи респіраторі.
  1. Суддям розглянути можливість щодо участі сторін  у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, що забезпечують проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку та відповідають вимогам законодавства.

Заборонено:

  1. Вхід до приміщення Бориспільського міськрайонного суду Київської області відвідувачам суду без засобів індивідуального захисту, зокрема вдягнутого респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно;
  2. Допуск у приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

Також, звертаємо Вашу увагу, що під час дії карантину учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою програми EASYCON поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів (КАС,  ЦПК). Підтвердження особи учасника справи здійснюється шляхом накладення електронного підпису. Якщо особа не має такого підпису, то таке підтвердження здійснюється в порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», або Державною судовою адміністрацією України (КАС, ГПК, ЦПК).

Явка учасників у кримінальних справах є обов’язковою.

Контакти для отримання інформації про рух справи, роз’яснень та додаткової інформації:

Код міста Бориспіль - 04595

Суддя Вознюк С.М. – 6-11-82

Суддя Ткаченко Д.В. – 6-76-41

Суддя Кабанячий Ю.В. – 6-75-68

Суддя Муранова-Лесів І.В. – 6-11-61

Суддя Яковлєва Л.В. 6-67-43

Суддя Борець Є.О. – 6-13-62

Суддя Журавський В.В. – 5-23-85

Суддя Чирка С.С. – 5-12-84

Загальна канцелярія – 6-76-19

Канцелярія у справах по адміністративних правопорушеннях 6-75-77

Архів суду – 6-13-19

консультант суду – 6-75-68

Керівник апарату, заступник керівника апарату суду – 6-75-77

За даними номерами телефонів можна уточнити обов’язковість явки до суду у кожній конкретній справі.

Додатково роз’яснюємо, що учасники цивільних та адміністративних справ мають право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності шляхом: подання письмових заяв або клопотань на поштову адресу суду  (08301, Київська область, Бориспільський район, м.Бориспіль, вул. Київський шлях, 72),  на електронну скриньку суду - inbox@bpm.ko.court.gov.ua або  за допомогою сервісу «Електронний суд».

Для подання вхідної кореспонденції на першому поверсі нашого суду встановлена поштова скринька.

За отриманням копії судових рішень та виконавчих листів звертатися із заявою на офіційну електронну адресу суду inbox@bpm.ko.court.gov.uа.

Всю необхідну інформацію можете отримати на офіційному сайті Бориспільського міськрайонного суду Київської області.

Повідомляє, що вхід до приміщень Бориспільського міськрайонного суду Київської області без засобів захисту (маски) ЗАБОРОНЕНО!

Дякуємо за порозуміння, будьте свідомими, бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих.