flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація! Для відому населення Бориспільського району Київської області!

27 лютого 2022, 12:24

Для відому населення Бориспільського району Київської області!

 

Бориспільський міськрайонний суд Київської області продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції у відповідності до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запровадженого військового стану.

Звичайно, нажаль, ми не можемо здійснювати судовий розгляд всіх категорій судових справ (цивільні справи, адміністративні справи, справи про адміністративні правопорушення, кримінальні справи, де особи не утримуються під вартою, або де не сплили строки їх утримання під вартою, - оскільки такі справи зняті з розгляду).

Однак ми можемо забезпечити розгляд невідкладних справ, які пов’язані із забезпеченням діяльності військово-цивільної адміністрації, розгляду адміністративних правопорушень на території району (негайний розгляд), та справ пов’язаних із розслідуванням кримінальних злочинів (тяжкі та особливо тяжкі), де відносно підозрюваних чи обвинувачених передбачена можливість дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Участь в судових засіданнях відбувається дистанційно з використанням відеоконференцзвязку (система «EasyCon»). В разі можливості, такі судові засідання проводяться за участю обвинувачених (підозрюваних), в тому числі, які утримуються в ДУ «Київський слідчий ізолятор».

При цьому, за необхідності і можливості, забезпечується участь захисників (в тому числі на безоплатній основі).

Для забезпечення Вашої безпеки:

Прошу Вас подавати документацію (звернення, листи) шляхом електронного  листування (сайт суду inbox@bpm.ko.gov.ua), зв'язок телефоном стаціонарний (+380 (4595) 6 76 19), моб. тел. +380 (67) 2203641.

ОСОБЛИВО: Не переймайтесь щодо пропуску строків звернення до суду чи подачі відповідних скарг, - такі строки обов’язково підлягають поновленню при відміні Військового стану та поновлення діяльності Державних органів влади у звичайному режимі.

Також інформуємо Вас про зв’язки:

Бориспільська поліція (+380(4595)62391);

Територіальна оборона Борисполя (+30680681869).

 

Ми з Вами. Бориспільський міськрайонний суд Київської області.

Бережіть себе та Україну. Слава Збройним Силам України !!!