flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за позовом Дніпровського екологічного прокурора в інтересах держави в особі Державної інспекції сільського господарства до Бориспільської районної державної адміністрації про визнання незаконним та скасування розпорядження

04 листопада 2014, 08:34

Справа за позовом Дніпровського екологічного прокурора в інтересах держави в особі Державної інспекції сільського господарства України до Бориспільської районної державної адміністрації Київської області, Баркової Лілії Василівни, Безрукова Леоніда Дмитровича, Борисенко Галини Михайлівни, Бреги Бориса Івановича, Гавриленко Надії Михайлівни, Гоша Володимира Олександровича, Дзюби Леоніда Аркадійовича, Єрмакової Ольги Павлівни, Зубчука Олександра Миколайовича, Климець Інни Миколаївни, Кононенко Надії Миколаївни, Копана Григорія Михайловича, Кравченко Ірини Сергіївни, Лозяна Сергія Йосоповича, Митька Ігоря Валентиновича, Михайлової Лариси Ярославівни, Очеретька Олексія Сергійовича, Панченка Євгена Володимировича, Петрашенка Назарія Валерійовича, Петрик Наталії Григорівни, Поминального Олега Миколайовича, Поминального Олександра Петровича, Придатка Олександра Івановича, Савченко Олени Миколаївни, Скалевської Тетяни Миколаївни, Скорого Василя Миколайовича, Тищука Віталія Віталійовича, Усенка Ігоря Анатолійовича, Шерстюка Сергія Андрійовича, Шульги Оксани Іванівни, Яцюти Володимира Володимировича, Яцюти Володимира Миколайовича, Ященко Наталії Василівни, третя особа: обслуговуючий кооператив «Садове товариство «Десятинне» про визнання незаконним та скачування розпорядження Бориспільської РДА, визнання недійсним виданого на його підставі державного акту на право власності на землю та повернення земельної ділянки.

Дана цивільна справа вперше надійшла до Бориспільського міськрайонного суду 11.07.2012р.

Рішенням від 16.01.2013р. в позовних вимогах відмовлено.

Ухвалою Апеляційного суду Київської області від 14.03.13р. рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області залишено без змін (відхилено).

Ухвалою Вищого Спеціалізованого Суду України від 17.07.13р. касаційну скаргу задоволено частково та направлено справу до Бориспільського міськрайонного суду Київської області на новий розгляд.

15.08.13р. Справу повернуто до Бориспільського міськрайонного суду на новий розгляд суддею Кабанячий Ю.В. та призначено до розгляду на 02.09.2013р.

24.10.13р. заочним рішенням в позовних вимогах відмовлено.

Ухвалою Апеляційного суду Київської області від 09.01.14р. рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області залишено без змін (відхилено).

Ухвалою Вищого Спеціалізованого Суду України від 11.06.14р. касаційну скаргу задоволено частково та направлено справу до Бориспільського міськрайонного суду Київської області на новий розгляд.

22.07.14р. Справу повернуто до Бориспільського міськрайонного суду на новий розгляд та у відповідності до ст. 11-1 ЦПК України розподілена судді Борцю Є.О.

В судовому засіданні, яке відбулося 06.10.2014 року, розгляд справи повторно відкладено у зв’язку із неявкою сторін до 15.10.2014 року.

В судовому засіданні, яке відбулося 15.10.2014 року, розгляд справи повторно відкладено у зв’язку із неявкою сторін до 27.10.2014 року.

27.10.2014 року ухвалою судді вказаний позов залишено без розгляду, оскільки позивач двічі поспіль не з"явився в судове засідання. Крім того, в матеріалах справи відсутня заява про розгляд справи без його участі.