flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО ВІДОМА СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ!

12 листопада 2014, 09:38

         За останній період часу на адресу Бориспільського міськрайонного суду Київської області від страхових компаній надходить велика кількість запитів про надання постанов по справам про адміністративні правопорушення.

       

         Такі запити опрацьовуються Бориспільським міськрайонним судом Київської області і розглядаються у розумні строки від дня їх надходження, а відповіді відповідно надсилаються поштовою кореспонденцією.

 

Отримати завірену належним чином копію судового рішення можливо лише в адміністративній канцелярії Бориспільського міськрайонного суду Київської області за умови наявності запитуваної адміністративної справи в канцелярії та набрання постановою по справі про адміністративне правопорушення законної сили.

 

В разі, якщо адміністративна справа ще не розглянута та не передана до адміністративної канцелярії або якщо постанова по справі про адміністративне правопорушення не набрала законної сили, ініціатору запиту надається відповідь про неможливість надання копії постанови з роз’ясненням причин такої відмови.

 

В подальшому повідомляємо про те, щоб отримати копію постанови за запитом страхової компанії необхідно подавати оригінал квитанції про сплату судового збору у розмірі 1 грн. за кожну сторінку, в якій буде зазначено прізвище, ім’я та по батькові учасника по справі щодо якого сплачується судовий збір та дату скоєння правопорушення.

 

З огляду на те, що відправлення поштової кореспонденції потребує чималих коштів, з метою економії Бориспільським міськрайонним судом Київської області видатків на листування, пропонуємо надавати проміжні  відповіді за запитом електронною поштою. У зв’язку з цим просимо повідомляти електронні адреси для листування.