flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася спільна нарада з питань виконання судових рішень

25 листопада 2014, 15:14

25 листопада 2014 року в актовій залі Бориспільської міської ради за участю керівництва, суддів Бориспільського міськрайонного суду Київської області, керівництва  правоохоронних органів, Бориспільського міжрайонного прокурора, представника Київської митниці Міндоходів, представників місцевих комунальних підприємств, а також органів місцевого самоврядування відбулася спільна нарада з питань виконання судових рішень.

Учасники наради обговорили широке коло проблемних питань щодо належної організації роботи та своєчасного виконання судових рішень.

В ході проведення наради було встановлено, що при виконанні судових рішень склалася досить складна ситуація. Була підтримана пропозиція щодо продовження співпраці та необхідності звернень до Міністерства юстиції України, Кабінету Міністрів України з метою приведення підзаконних нормативних актів у відповідність до чинного законодавства та внесення відповідних змін.

З метою реалізації наданих повноважень прийнято рішення про проведення спільних нарад, визначення конкретних завдань по виконанню судових рішень та необхідності створення відповідної робочої групи.

Також під час наради керівникам відповідних управлінь було рекомендовано вжити всіх можливих заходів з метою недопущенння в подальшому порушень прав громадян стосовно своєчасного та повного виконання рішень суду, що набрали законої сили.