flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закінчено розгляд кримінального провадження відносно Трепікової Т.П. у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 166 КК України

02 грудня 2014, 12:30

14 листопада 2014 року суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області Криворучком І.В. оголошено вирок у кримінальному провадженні відносно Трепікової Тетяни Павлівни у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 166 КК України, які виразилися в злісному невиконанні матір’ю встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Згідно вироку Трепікову Т.П. визнано винною у пред’явленому обвинуваченні за ст. 166 КК України.

Затверджено угоду про визнання винуватості між старшим прокурором Бориспільської міжрайонної прокуратури Київської області, якій на підставі ст. 37 КПК України надані повноваження прокурора у кримінальному провадженні з одного боку, та підозрюваною у цьому провадженні Трепіковою Т.П. з іншого боку на підставі ст. ст. 468, 469, 472 КПК України.

Трепіковій Т.П. призначено покарання за ст. 166, 69 КК України у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 850 (вісімсот п’ятдесят) грн.. в дохід Держави.

На вирок може бути подана апеляція до апеляційного суду Київської області протягом тридцяти діб з моменту його проголошення.