flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закінчено розгляд кримінального провадження відносно Олишевець М.В. у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 309 КК України

20 січня 2015, 11:45

19 січня 2015 року суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області Тумановою К.Л. оголошено вирок у кримінальному провадженні відносно Олишевець Марії Василівни у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 309 КК України, яке виразилось в незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонений, у великих розмірах, без мети збуту.

Згідно вироку Олишевець М.В. визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 309 КК України, та призначено їй покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки.

На підставі ст. 75 КК України звільнено Олишевець М.В. від відбування основного покарання у виді позбавлення волі та призначено їй іспитовий строк тривалістю в 1 рік.

Вирок суду може бути оскаржений до Апеляційного суду Київської області шляхом подачі апеляційної скарги через Бориспільський міськрайонний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.