flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закінчено розгляд кримінального провадження відносно Федоришина Ю.Ю. у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 135, ч.2 ст. 286 КК України

23 лютого 2015, 13:58

30 січня 2015 року суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області Мельником О.О. оголошено вирок у кримінальному провадженні відносно Федоришина Юрія Юрійовича у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 135, ч.2 ст. 286 КК України, які виразились в завідомому залишенні без допомоги потерпілого, який перебував в небезпечному для життя стані і був позбавлений можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, а також в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілому.

Згідно вироку Федоришина Ю.Ю. визнано винним в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст. 135, ч.2 ст. 286 КК України і призначено покарання:

-          за ст. 135 ч.1 КК України у виді 2 років обмеження волі;

-          за ст. 286 ч. 2 КК України у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керуванням транспортними засобами на строк 3 роки.

 

На підставі ст. 70 КК України, остаточно призначено покарання обвинуваченому Федоришину Ю.Ю., шляхом часткового складання, у виді 6 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортири засобами на строк 3 роки.

Вирок суду може бути оскаржений до Апеляційного суду Київської області шляхом подачі апеляційної скарги через Бориспільський міськрайонний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.