flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кримінальне провадження за обвинувальним актом Ніколенка М.Ю. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України

22 червня 2015, 12:40

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебуває кримінальне  провадження за обвинувальним актом Ніколенка М.Ю. по обвинуваченню  його у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

Згідно автоматизованої системи документообігу «Д-3» по даному кримінальному провадженню визначено колегію суддів під головуванням судді Мельника О.О., суддів Муранова-Лесів І.В. та Саган В.М.

Обвинувальний акт надійшов до суду 21.04.2015 року, за яким Ніколенко М.Ю. обвинувачується в  розбійному нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з проникненням у житло та погрозою застосування насильства (розбій), небезпечного для життя та здоров»я особи, яка зазнала такого нападу.

Згідно обвинувального акту, обвинувачений Ніколенко М.Ю. 21.02.2015р. о 14 год. 00 хв., попередньо вживши спиртні напої разом з громадянином Ж., супроводив останнього до його місця проживання, а потім, з метою незаконного заволодіння чужим майном, умисно, з корисливих мотивів, використовуючи ніж, приставив його лезо до горла матері громадянина Ж., яка відмовлялась впускати його до житлового приміщення, і у такий спосіб проник до квартири, де проживав громадянин Ж.. та погрожуючи потерпілій ножем, зняв з неї золоті сережки, заподіявши їй матеріальної шкоди на суму в розмірі 850 грн.

Ухвалою суду від 21.04.2015 року за результатами проведення підготовчого судового засідання справу призначено до судового розгляду на 13.05.2015р. в приміщенні  суду за участю прокурора, обвинуваченого, потерпілої та захисника.

В черговому судовому засіданні, яке відбулося 25.05.2015 року судом встановлений порядок та обсяг дослідження доказів у виді допиту обвинуваченого, потерпілої, свідків та дослідження матеріалів кримінального провадження. В даному судовому засіданні допитано обвинуваченого.

По справі оголошено перерву до 30.06.2015 року для виклику та допиту потерпілої, свідків, які не з"явилися до суду з невідомих причин.