flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадуємо! Оголошено конкурс

14 травня 2015, 13:04

На підставі ст. 15 Закону України «Про державну службу» та відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169, Бориспільський міськрайонний суд  Київської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади секретаря судових засідань.

 

Кваліфікаційні вимоги:

Вища освіта за спеціальністю «Правознавство», «Правоохоронна діяльність» за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра, без вимог до стажу роботи.

 

 

Загальні вимоги до учасників конкурсу:

1. Знання Конституції України, Законів України «Про державну службу», «Про засади запобігання і протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

2. Громадянство України; вільне володіння державною мовою.

3. Володіння основними принципами роботи на комп’ютері.

 

Перелік документів необхідних для участі у конкурсі:

 

- заява про участь у конкурсі;

- заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 3 х 4 см та 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, (підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;)

-декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції";

- копія документа, який посвідчує особу;

-копія військового квитка (для військовослужбовців або   військовозобов'язаних);

 

До участі у конкурсі не допускаються особи, які: досягли встановленого законодавством граничного віку перебування на державній службі; визнані в установленому порядку недієздатними; мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади державного службовця; у разі прийняття на службу будуть безпосередньо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами чи свояками; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; в інших випадках, установлених законодавством України.

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається за телефоном (04595) 6-75-77 або під час особистого прийому в приміщенні суду за адресою: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72 кабінет № 3,  пн.-пт. з 9-00 до 16-00 год. (перерва з 13-00 до 13-45 год.).

 

 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 

Конкурс відбудеться 02 червня 2015 року о 09.00 год.