flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян - учасників процесу !

18 червня 2015, 14:04

Відповідно до Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції»   №1632-VII від 12.08.2014р. та  листом УДППЗ «Укрпошта» від 28.05.2015р. повідомлено, що відповідно до Указу Президента України від 14.11.2014 р. № 875/2014 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 04 листопада 2014 року «Про невідкладні заходи  щодо  стабілізації  соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях»,  розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.11.2014 р. № 1085-р. «Про затвердження переліку населених пунктів, на території  яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження», та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення (зі змінами),

Не здійснюється пересилання пошти у Донецькій області: до/з міст  обласного значення:

 

м. Донецьк;                                                

м. Горлівка;

м. Докучаєвськ;

м. Сніжне;

м. Макіївка;

м.  Жданівка;                                                               

м. Торез;

м. Шахтарськ;

м. Харцизьк;

м. Ясинувата;

м. Єнакієве;

м. Кіровське;                                                                          

м. Дебальцеве (крім м. Світлодарська та смт Миронівський)

 

до/з населених пунктів у районах:

Амвросіївського району;

- Новоазовського району;

- Старобешівського району;

Шахтарського району;

- Ясинуватського району;

- Артемівського району: смт Булавинське, м. Вуглегірськ, смт Олександрівське, смт Оленівка, с. Весела Долина (Ольховатська селищна рада), с-ще Данилове, с-ще Іллінка, с-ще Кам’янка, с-ще Рідкодуб, с-ще Булавине, с-ще Грозне, с-ще Каютине,   с-ще Красний Пахар, с-ще Савелівка, с. Комуна, с. Калинівка, с. Логвинове,   с. Новогригорівка,   с. Нижнє Лозове, с. Санжарівка, смт Ольховатка, смт Прибережне;

- Волноваського району:  с. Андріївка, с. Доля, с. Любівка, с-ще Малинове, с-ще Молодіжне, с-ще Новомиколаївка, смт Оленвка, с-ще Петрівське (Оленівська селищна рада), с. Червоне (Любівська сільська рада);

- Марїнського району: с. Кремінець, с. Луганське, смт Олександрівка, смт Старомихайлівка, с. Сигнальне. 

 

Перелік населених пунктів Донецької області, розташованих на лінії зіткнення на території  яких,  у зв’язку із загрозою життю окремі відділення поштового зв’язку тимчасово не функціонують (Додаток № 1).

 

Перелік населених пунктів Донецької області, розташованих на лінії зіткнення, на території яких  надаються послуги поштового зв’язку:

 

у місті обласного значення:

 - м. Дзержинськ 

 

у населених пунктах:

 

- м. Світлодарськ (Дебальцівська міська рада);

- смт Миронівський (Дебальцівська міська рада) ;

- смт Сартана (м. Маріуполь) ;

- смт Талаківка (м. Маріуполь);

- с-ще Ломакине (м. Маріуполь) ;

- Артемівського району: с. Миронівка, смт Луганське, с. Розсадки, с. Лозове, с. Красний Пахар, с. Криничне, с-ще Роти, с-ще Доломітне, с-ще Травневе, с. Дача;

- Волноваського району:смт Андріївка, с-ще Бахчовик, с. Виноградне, с-ще Дружне, с. Запорізьке, с. Кам’янка,с-ще Калинівка, смт Мирне, с-ще Маловодне, с. Новогригорівка (Старогнатівська сільська рада), с. Новоселівка, с.Новоселівка Друга, с-ще Обільне, с. Орловське, с. Приморське, с. Старогнатівка, с. Степанівка, с. Федорівка, с. Чермалик;

 - Мар’їнського району: с. Березове,  м. Красногорівка, м. Мар’їнка, с. Славне, с. Степне, с. Тарамчук.

 

            При пересиланні поштових відправлень на території, що не контролюються державною владою України, також до населених пунктів, що розташовані  на лінії  зіткнення на території Донецької  області, де у зв’язку із загрозою життю окремі відділення поштового  тимчасово не функціонують, такі поштові відправлення рекомендується  адресувати наступним чином: 

-   «до запитання»(№ телефону);

-   найменування населеного пункту (на території якого органи державної влади здійснюють свої повноваження), району, області;

-   найменування об’єкту поштового зв’язку місця призначення;

-   поштовий індекс.

Обов’язковою умовою  при пересиланні таких відправлень є  інформування  відправником адресата про відправку поштового відправлення та погодження з ним об’єкту поштового зв’язку місця призначення. Для одержання поштового відправлення адресату необхідно буде звертатись до відділення поштового зв’язку,  що функціонує на території  підконтрольній українській владі; зазначення на оболонках відправлень номера телефону адресата з метою інформування одержувача про надходження реєстрованих поштових відправлень адресатам населених пунктів, де тимчасово не надаються послуги поштового зв’язку».

Одночасно повідомляємо, що для отримання інформації  щодо  перебування справ на розгляді Бориспільського міськрайонного суду Київської області, про рух справ  можна  звернутися до канцелярій суду за телефонами:

(04595) 6-76-19 – канцелярія по цивільним та кримінальним справам;

(04595) 6-75-77 –  канцелярія по адміністративним справам.

            Зі списками справ, призначених до розгляду в Бориспільському міськрайонному суді Київської області Ви можете ознайомитися на цій веб-сторінці суду у розділі «Списки справ».

Нагадуємо, що учасники судового процесу (кримінального провадження)  мають можливість  отримати судові повістки в електронному  вигляді  за допомогою SMS-повідомлення.

Форму заяви можливо роздрукувати на офіційному веб-порталі Судової влади  України, а також отримати у канцелярії суду.

Одночасно повідомляємо, що Ви маєте можливість отримувати процесуальні документи  в  електронному вигляді.

 Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.