flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закінчився розгляд кримінального провадження відносно Трибеля Олександра Андрійовича щодо вчинення ним кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 КК України

06 серпня 2015, 09:08

В провадженні Бориспільського міськрайонного суду Київської області перебувало кримінальне  провадження за обвинувальним актом Трибеля Олександра Андрійовича щодо вчинення ним кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 КК України, а саме незаконному придбанні, зберіганні та носінні боєприпасів.

  Вироком Бориспільського міськрайонного суду від 14 липня 2015 року затверджено угоду про визнання винуватості, яка укладена в кримінальному провадженні за № 12015110100001195 від 02.06.2015 року між прокурором Бориспільської міжрайонної прокуратури юристом 3 класу Кузьменко В.П. та підозрюваним Трибель Олександром Андрійовичем.

Визнано винуватим Трибель Олександра Андрійовича в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України та призначено йому покарання у виді 4 (чотирьох) років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України звільнено Трибель Олександра Андрійовича від відбування основного покарання – позбавлення волі з випробуванням, встановивши йому 2 (два) роки іспитового строку.

Вирок суду може бути оскаржений обвинуваченим, його захисником, законним представником виключно з підстав: призначення судом покарання, суворішого, ніж узгоджене сторонами угоди; ухвалення вироку без його згоди на призначення покарання; невиконання судом вимог, встановлених частинами четвертою, шостою, сьомою статті 474 цього Кодексу, в тому числі нероз’яснення йому наслідків укладення угоди;  прокурором виключно з підстав: призначення судом покарання, менш суворого, ніж узгоджене сторонами угоди; затвердження судом угоди у провадженні, в якому згідно з частиною четвертою статті 469 цього Кодексу угода не може бути укладена, – на протязі 30 днів до Апеляційного суду Київської області через Бориспільський міськрайонний суд.