flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адвокатам роз'яснять повноваження слідчих суддів

01 березня 2016, 11:26

4 березня 2016 року в Києві відбудеться черговий семінар Ради адвокатів Київської області, на якому адвокатам розкажуть про слідчих суддіа та їх повноваження, про запобіжні заходи та заходи забезпечення кримінального провадження.

Як повідомили "ЗіБ" в Раді адвокатів Київської області, модератором заходу виступить  - суддя, заступник Голови Апеляційного суду Київської області Ігнатюк Олег Володимирович.

 Зокрема, під час семінару будуть висвітлені наступні теми:

- Оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів досудового розслідування чи прокурора під час досудового розслідування. Рішення, які можуть бути оскаржені. Строк подання скарги. Порядок розгляду скарги. Рішення слідчого судді за результатами розгляду скарг.

- Заходи забезпечення кримінального провадження. Види заходів та загальні правила застосування заходів забезпечення кримінального провадження. Тимчасове обмеження в користуванні спеціальним правом. Тимчасовий доступ до речей та документів. Тимчасове вилучення майна, арешт майна.

- Запобіжні заходи. Мета і підстави застосування запобіжних заходів. Види запобіжних заходів. Розгляд клопотань про застосування запобіжних заходів, відкликання, зміна або доповнення про застосування запобіжного заходу. Клопотання підозрюваного, обвинуваченого про зміну запобіжного заходу.

По закінченню семінару адвокати отримають Сертифікат про підвищення кваліфікації. Участь у семінарі безкоштовна.

Відвідати захід можна буде за адресою: м. Київ, вул. Фрунзе, 19-21 (8 поверх). Початок заходу о 13.00.

Вхід – тільки для адвокатів, які пройшли попередню реєстрацію (всього є 100 вільних місць). Тому при собі слід мати посвідчення адвоката.

Зауважимо, що семінари проводяться лише для адвокатів Київської області. Що стосується адвокатів, які належать до інших Рад адвокатів, вони зможуть зареєструватися для участі в семінарі в день проведення заходу за наявності вільних місць.

Попередня реєстрація за посиланням або по e-mail: kioblrada@ukr.net

Джерело: zib.com.ua