flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи про перейменування вулиці

21 квітня 2016, 11:07

 

 

 
До відому громадян!

 

Набрав чинності закон про декомунізацію (Закон України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та заборону пропаганди їх символіки").

На виконання вказаного закону Бориспільською міською радою Київської області винесено рішення про перейменування вулиць.

Не погоджуючись з ухваленими рішенням Гриценко Г.М. звернулася до Бориспільського міськрайонного суду Київської області з адміністративним позовом, в якому просить визнати протиправним та скасування рішення Бориспільської міської ради Київської області про перейменування вулиці Лютнева від вул. Київський Шлях до перетину з вул. Головатого на вулицю Степана Бендери.

Ухвалою від 24 березня 2016 року в даній адміністративній справі відкрито провадження та призначено справу до попереднього судового засідання.

13 квітня 2016 року відбулось попереднє судове засідання в адміністративній справі за позовом Гриценко Г.М. до Бориспільської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення.

В попереднє судове засідання з’явились: позивач, представник позивача, представник відповідача та слухачі, які подали заяви про залучення до участі у справі в якості третіх осіб.

Головуючий суддя Муранова-Лесів І.В. відмовила останнім в задоволенні заяв про залучення до участі у справі в якості третіх осіб.

Судом задоволено клопотання представника позивача про виклик свідків.

За наслідками розгляду винесена процесуальна ухвала про призначення справи до розгляду о 09 год. 00 хв. 06 травня 2016 року.