flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено типові положення про управління та відділ ДВС

26 квітня 2016, 15:03

Міністерство юстиції затвердило типові положення про управління та відділ державної виконавчої служби головних територіальних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі.



Ці положення Мін'юст затвердив своїм наказом від 20.04.2016 № 1183/5.

Відповідно визнано таким, що втратив чинність, наказ Мін'юсту від 10 квітня 2012 року № 549/5 про затвердження положень про відповідні управління та відділи ДВС.

Управління ДВС головних теруправлінь юстиції Мін'юсту в АРК, областях, м. Києві та Севастополі є органом державної виконавчої служби, який входить до системи органів Міністерства юстиціі, підпорядковується Департаменту ДВС Мін'юсту та є структурним підрозділом головних територіальних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі.

До складу Управління входить відділ примусового виконання рішень.

Начальник Управління та його заступники призначаються на посади та звільняються з посад Міністром юстиції за поданням начальника відповідного головного теруправління юстиції, погодженим з директором Департаменту.

Нагадаємо, Державну виконавчу службу як самостійний орган було ліквідовано та трансформовано у Департамент Мін'юсту.

Ознайомитись з положеннями можна за посиланням:

ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про управління державної виконавчої служби головних територіальних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі

ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про відділ державної виконавчої служби головних територіальних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі

Закон і Бізнес