flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна нарада

21 березня 2013, 14:37

        21 березня 2013 року в приміщені залу засідань міської ради відбулася спільна нарада за ініціативи суду. Нарада відбувалась, за участю: начальника управління Пенсійного фонду України в м. Борисполі та Бориспільському районі Київської області Чулкова О.В., начальника управління ДВС Бориспільського МРУЮ Київської області Муцької Л.Г., начальника Бориспільського управління Державної казначейської служби України Київської області Матяша О.І., начальника УПСЗН Бориспільської РДА Київської області Пасько І.Ю., начальника управління соціального захисту населення Даниленко Л.В., начальника підрозділу примусового виконання рішень Штепи С.О., з приводу вступу в дію Закону України " Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", а також наявністі великої кількості питань щодо його застосування.

       В ході проведення наради, було встановлено, що при виконанні судових рішень склалася складна ситуація у зв' язку з набранням чинності Закону України "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень". керівника управлінь праць та соціальної політики населення м. Борисполя та Бориспільського району та управління Пенсійного фонду надано пропозиції щодо необхідності звернень до Міністерства юстиції України, Кабінету міністрів України з метою приведення підзаконних нормативних актів у відповідність до чинного Закону та встановлення порядку виконання судових рішень з метою реалізації положень данного Закону.

       Також під час наради керівникам відповідних управлінь було рекомендовано вжити всіх можливих заходів з метою недопущенння в подальшому порушень прав громадян стосовно своєчасного та повного виконання рішень суду, що набрали законої сили.