flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведені підсумки роботи щодо здійснення судочинства за 2016 рік судами Київської області

27 січня 2017, 10:14
В Апеляційному суді Київської області 25 січня 2017 року відбулись збори суддів на яких було підведено підсумки роботи суду щодо здійснення судочинства судом у 2016 році.
 
Збори суддів заслухали доповіді секретарів судових  палат Сливи Юрія Михайловича та Савченка Сергія Івановича щодо  здійснення судочинства у кримінальних справах, справах про адміністративні правопорушення та цивільних справах за звітний період та звіт керівника апарату Літвінової Оксани Іванівни щодо її  роботи у минулому році.
  

Крім цього, 26 січня 2016 року у Апеляційному суді Київської області  відбулась нарада керівництва апеляційного суду – голови суду Данілова Олексія Миколайовича, заступника голови суду – Яворського Миколи Анатолійовича,  за участю  начальника територіального управління державної судової адміністрації  у Київській області Бадахова Назіра Якубовича  з головами  та керівниками апаратів судів Київщини.  

     
  У ході наради обговорено стан здійснення судочинства судами області у 2016 році, питання дотримання розумних строків розгляду цивільних та кримінальних справ, а також стан  матеріального забезпечення судів у 2016 році, визначено плани на майбутнє.