flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Бориспільському міськрайонному суді Київської області обрано делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів Київської області

06 лютого 2017, 10:14

Рішенням Ради суддів України №1 від 10 січня 2017 року про скликання ХІV позачергового з’їзду суддів визначено, що спільні збори суддів місцевих загальних судів України повинні бути проведені до 20 лютого 2017 року. Зобов’язано голів місцевих загальних судів провести збори суддів у місцевих загальних судах по виборам таємним голосуванням делегатів на спільні збори не пізніше, ніж за два тижні до дати проведення спільних зборів.

На виконання Рішення Ради суддів України №1 від 10 січня 2017 в Бориспільському міськрайонному суді Київської області 27 січня 2017 року проведено збори суддів за порядком денним: обрання кандидатів з обрання делегатів на спільні збори суддів місцевих загальних судів України.

За результатами проведеного таємного голосування суддя Чирка С.С. одноголосно обраний делегатом на Спільні збори суддів на ХIV позачерговий з’їзд суддів України.