flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за позовом Белізова С.С. до Соловйової Н.О., 3-тя особа: СГІРФО Бориспільського МРВ про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом зняття особи з реєстрації

06 серпня 2013, 11:02

У провадженні судді Кабанячого Ю.В. перебувала цивільна справа № 2/359/13/2013р. за позовом Белізова С.С. до Соловйової Н.О, 3-тя особа: СГІРФО Бориспільського МРВ про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом зняття особи з реєстрації. Справа перебувала у провадженні судді з 11.11.2011 року. Розгляд справи неодноразово відкладався з різних причин, по справі була призначена комісійна судово-психіатрична експертиза.

26.07.2013 року справу розглянуто. Оголошено заочне рішення, яким у задоволенні позовних вимог Белізова С.С. до Соловйової Н.О., 3-тя особа: СГІРФО Бориспільського МРВ про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом зняття особи з реєстрації відмовлено. Позов Соловйова Р.К. в інтересах Соловйової Н.О. до Белізова С.С., третя особа приватний нотаріус Дудка О.С. про визнання договору купівлі-продажу квартири недійсним, задоволено.

Заочне рішення не набрало законної сили.