flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за позовом в.о.Бориспільського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі Бориспільської РДА, Державної Інспекції з контролю за використанням та охороною земель до Мельника В.В., Нефьодова М.О. та ін. про визнання недійсними державних актів

06 серпня 2013, 11:10

Суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області Кабанячим Ю.В. розглядається цивільна справа за позовом в.о. Бориспільського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі Бориспільської РДА, Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель до Мельник В.В., Нефьодова М.О., Самусєвої Г.П., Нашти О.В., Хромченко К.А., Топчій В.М., Романюк В.М., Липської Л.О., про визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки.

Справа надійшла до провадження судді  11.08.11р.  Розгляд справи відкладався неодноразово з різних причин: в зв»язку із неявкою всіх відповідачів, неявка прокурора, неявка третіх осіб.

22.02.2013 року провадження по справі зупинено до остаточного розгляду Вищим адміністративним судом України справи за позовом Липської Л.О. до Бориспільської райдержадміністрації про визнання нечинним розпорядження.