flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо розгляду справи про притягнення до адміністративної відповідальності Куницького О.О. за ст. 173 КУпАП України

20 липня 2018, 14:43

20.07.2018 року до Бориспільського міськрайонного суду Київської області від Батальйону патрульної поліції в місті Борисполі УПП в Київській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України надійшов матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності Куницького О.О. за ст. 173 КпАП України (дрібне хуліганство).

Вказана справа перебувала в провадженні судді Вознюка С.М.

З протоколу про адміністративне правопорушення вбачається, що 19.07.2018 року в м. Бориспіль по вулиці Київський Шлях, 20 громадянин Куницький О.О. знаходячись у громадському місці поблизу магазину «ЕКО-ПРОДУКТ» висловлювався в бік працівників поліції нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою, чим порушував громадський порядок та ображав честь і гідність поліцейських при виконанні службових обов’язків.

За результатом розгляду справи 20.07.2018 року судом проголошено постанову, якою визнано винним Куницького О.О., у скоєні правопорушення передбаченого ст.173 КУпАП та накладено на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 119 грн. 00 коп. та відповідно до ЗУ «Про судовий збір» стягнуто судовий збір в розмірі 352 грн.40 коп.

Постанова може бути оскарженою до апеляційного суду Київської області через Бориспільський міськрайонний суд Київської області протягом 10 днів з дня її винесення та набуває чинності після закінчення строку на її оскарження.

Згідно ст.285 КУпАП надається три дні на виготовлення тексту постанови суду.

Судом встановлено наявність ознак громадського місця та висловлювання в бік працівників поліції нецензурної лайки.