flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід п’ятому фігуранту справи про замах на координатора С14

06 листопада 2018, 12:32

5 жовтня 2018 року слідчим суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання строком до 03 січня 2019 року  підозрюваному І. у придбанні, носінні, зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу, за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

За наслідками розгляду клопотання слідчим суддею встановлено наявність обґрунтованої підозри у вчиненні І. зазначеного кримінального правопорушення, однак прокурором в судовому засіданні не було доведено визначених в клопотанні підстав для обрання відносно І. найсуворішого запобіжного заходу.

Крім того під час розгляду клопотання слідчим суддею вирішувались клопотання про відвід прокурора, повернення клопотання прокурору, що потягло за собою необхідність зняття інших справ, що призначались раніше. Слідчим суддею  розгляд даного клопотання тривав шість годин.

Також на підозрюваного І. покладено наступні обов’язки:

  • Прибувати до по першому виклику до слідчого, що проводить розслідування кримінального провадження, на визначений ним час;
  • не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу слідчого, прокурора суду;
  • утримуватися від спілкування із іншими учасниками кримінального провадження потерпілими та свідками.