flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області Ткаченко Дмитро Володимирович взяв участь у засіданні групи розробників при Національній школі суддів України

12 листопада 2019, 17:05

12 листопада 2019 року в Національній школі суддів відбулося чергове засідання групи розробників із доопрацювання очного навчального курсу та розробки дистанційного курсу для суддів “Діяльність слідчого судді як гаранта захисту прав людини на досудовому розслідуванні”.

На засіданні розробники презентували та обговорили напрацьовані матеріали, внесли доповнення та поділились ідеями щодо змістовного наповнення курсу дистанційного навчання.

Матеріали курсів спрямовано на формування в суддів правильного розуміння ролі слідчого судді як гаранта захисту прав людини на досудовому розслідуванні, а також задля допомоги у висвітленні спектру проблемних питань, що виникають під час виконання слідчим суддею своїх процесуальних повноважень.

 Деталі за посиланням:  Дистанційному курсу “Діяльність слідчого судді як гаранта захисту прав людини на досудовому розслідуванні” – бути

 

Джерело: Національна школа суддів України